Verze pro tisk

2015-03-18-20 Výjezd sedmáků – Stará ŽivohošťMy žáci sedmých ročníků jsme se celý rok účastnili projektu Být úspěšný. Zakončili jsme ho dvou a půl denním výjezdem. A jak jsme si to užili? Čtěte a dívejte se na fotky.

První dojem z kempu jsem měl celkem špatný. Ale potom se mi to začalo líbit. Pokoj byl pěkný a útulný, program celkem zdlouhavý a k večeru začal být unavující. Ale jinak to bylo super. Jídlo bylo skvělé. A prostředí, ve kterém jsme pobývali, bylo pěkné také. Nejvíce se mi líbilo, když jsme si vytvářeli své vlastní firmy. Naše firma, která se zabývala nepromokavými obaly na elektroniku všeho druhu, získala název neproTECH (,,neproteč“). Zájezd byl dobře načasovaný a počasí bylo krásné. Dávám 8 bodů z 10.

Sebastián Céspedes Miranda 7. A

Moc se mi líbila ta krásná pláž, na kterou jsme chodili a hráli tam hry. Také se mi líbil bowling a dobré jídlo. Bylo to tam super, pracovali jsme ve skupinách a pomáhali jsme si navzájem. Hodné lektorky Markéta a Agáta pro nás vymýšleli zábavu a hezké procházky. Moc se mi to tam líbilo. 

Sofie Tudžaroffová 7. A

Nejvíc se mi líbil závěrečný den, když jsme hráli bowling. Také jsem si moc užila naši spolupráci s mým týmem. Chtěla bych jet se školou i další rok.

Anička Machytková 7. A

Moc se mi to tam líbilo. Ale bylo to tam celkem náročné. Nejlepší byla procházka do lesa a kde jsme hráli hru Bažina. Byla to dobrá hra. Spočívala v tom, že celý tým musel projít určenou trasu, stoupat mohl jen na deset papírů (to je méně než členů týmu). Nikdo se nesměl dotkout země, jinak jsme museli znovu na začátek. Po hře jsem byl dost unavenej. Také se mi líbilo zatmění Slunce. 

Adam Potomský 7. A

Tento projekt se mi moc líbil, hráli jsme hry, dělali jsme projekty, šli jsme na výlet, byli jsme na bowlingu a dělali jsme mnoho dalších věcí. Vařili tam moc dobré jídlo a i pokoje byly hezké. Díky projektu Být úspěšný se z naší třídy stal skvělý kolektiv a za to jsem strašně vděčná. Moc se mi tam líbilo a ráda bych se tam zase někdy vrátila.

Kateřina Procházková 7. A.

Bylo tam krásně, líbilo se mi, že jsme si společně hráli hry. Pokoje byly po dvou, ale my jsme byli v pokoji čtyři, protože paní učitelka nám přidělila největší pokoj. Byli jsme na pláži, házeli jsme žabky a hráli společenské hry. Jídlo bylo dobré, moc nám chutnalo. Poslední večer jsme hráli bowling, na začátku mi to vůbec nešlo, když mě paní učitelka vysvětlila, jak se to hraje, zlepšila jsem se a nakonec byla první. Výlet byl úžasný a chtěla bych tam ještě jednou.

Hana Chenová 7. A

Vše začalo příjezdem, po krátkém zmatku s tím kdo s kým a kde bude bydlet, jsme já a Helča vešli do úžasného pokoje s velkou koupelnou a telkou. Hráli jsme spoustu her, chodili na výlety na pláž a na louku, kde jsme vyráběli obaly na vajíčka. Večer druhého dne jsme hráli bowling!!

Byl to krásný výjezd doufám, že na nějaký podobný ještě pojedeme.

Alena Krčková 7. A

Na tomto výjezdu se mi líbilo, už když jsme dorazili na místo, celé na mě působilo sympaticky. Líbily se mi hry, které jsme v prostorách budovy hráli. Také jsme se šli párkrát projít k blízké řece. Celou dobu bylo pěkné počasí. Domů jsem se vrátil plný zážitků a dobrodružství. Dlouho na tenhle výjezd budu vzpomínat.

Lukáš Princ 7. A

Výjezd byl super, moc se mi to tam líbilo všechno, nejvíc bowling.

Bogdan Nestr 7. B

Byla to velká sranda navíc jsme byli celou dobu v přírodě a v přírodě je čerstvý vzduch a zpěv ptáků. A navíc bylo krásné počasí. Na obloze ani mráček. Až na tvrdší postele bylo ubytování vyhovující. A navíc jsem čas strávil nejen s kamarády z Áčka ale i z Béčka. S lektory byla velká sranda, hry, které jsme hráli, byly super, zvlášť továrna na zpracování jednorožců a dále jejich využití. Byla to velká zábava a určitě bych si to znovu zopakoval.

Lukáš Patočka 7. A

-pn-

Překlad stránek

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Kvalita ovzduší

DDM P2