Školní rok 2011/2012

Dne 18.7. jsme byli upozorněni na výskyt příušnic. Prosíme o zvýšenou kontrolu dětí.

Ředitelka školy

2012-06-29 Loučení s 9.AVážení a milí

– paní ředitelko, paní zástupkyně, paní učitelky i páni učitelé, všichni, kdo se na chodu školy podílíte,

Smetanka přeje všem žákům, rodičům a návštěvníkům školních stránek KRÁSNÉ LÉTO.

TĚŠÍME SE NA SHLEDÁNÍ SE VŠEMI VE ŠKOLNÍM ROCE 2012 – 2013.

Vedení a pedagogičtí i nepedagogičtí zaměstnanci SMETANKY.


No a je to tady zase, vyprávění. Tentokrát vám budu vyprávět o vystoupení na náměstí Míru. Jako první, kdo vyběhl na pódium z naší školy, byla ,,Kuřátka‘‘ od paní učitelek Šimurkové a Portešové.

2012-06-12 Adaptační kurz - olympiádaV úterý 12.6. 2012 proběhlo poslední adaptační setkání budoucích prvňáčků. Sešli se v tělocvičně, kde si společně užili OLYMPIJSKÉ HRY. Soutěžili v trojskoku snožmo, slalomovém běhu na čas a hodu na cíl. V každé disciplíně sice mohl vyhrát jen jeden, ale radost z pohybu a sladkou odměnu si nakonec užili všichni ……

2012-06-02-08 ŠVP BedřichovDo penzionu Bílá vrána vyjely děti z 1.tříd, ze 3.B a 5.A.Pěkné ubytování, vlídný personál a krásné okolí po celou dobu působilo na naši výbornou náladu.Každý den jsme chodili s batůžky na výlety.

2012-05-28 PříjezdOzdravného pobytu v hlubokých lesích Čerchova se účastnily třídy II.A, III.A, IV.B. První den prozkoumali žáci okolní les, kde postavili obydlí lesním bytostem a místním skřítkům. V úterý se po krátkém dopoledním vyučování seznámili s místním vodníkem a využili pěkné počasí k veselému skotačení na hřišti. Starší žáci se utkali ve fotbalovém zápase.

2012-05-16-18 BratislavaVe dnech 16.5. – 18.5. 2012 jsme navštívili partnerskou školu v Bratislavě, částí  Rača. Pobyt se mohl uskutečnit díky  finančnímu příspěvku zřizovatele na realizaci mezinárodních výměnných pobytů žáků a pedagogických pracovníků školy. Cílem naší cesty bylo zúročení poznatků a ověření vědomostí z vlastivědy, navázání na vzájemnou příbuznost obou národů, poznávání kultury, tradic a historie. Získali jsme možnost komunikovat ve slovenštině a uzavřít nová přátelství mezi dětmi, popřípadě i celými rodinami.

Mgr. Lýdia Šimurková
tř. uč. Mgr. Cyril Křeček

2012-06-01 Náš Dětský den v SPŠ BetlémskáPátek 1.6. nevypadal vůbec jako Dětský den. Přesto se vypravila téměř celá naše škola na oslavu Mezinárodního dne dětí do SPŠ Betlémská, kde ten den slavili 175. výročí založení školy a v rámci oslav uspořádali Dětský den. Všechny děti si tam mohly najít to, co je zajímalo - od technických věcí, až po rukodělné aktivity. Dívky si odnesly vlastnoručně vyrobené korálky, chlapci zase spoustu zážitků z dílen ve škole. Také se diskutovalo - např. o tabletech, formuli. Velký dojem na děti udělali šermíři a lukostřelci. Při různých aktivitách nám dopoledne až moc rychle uběhlo.

Za krásný Den dětí děkujeme vedení a všem profesorům SPŠ Betlémská

A. J.

Překlad stránek

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Kvalita ovzduší

DDM P2