Školní rok 2012/2013

2013-06-27 Zahradní slavnostVe čtvrtek odpoledne 27. června se deváťáci loučili se školou. Pro všechny učitele, spolužáky i rodinné příslušníky uspořádali zahradní slavnost – sice kvůli počasí zahradu přestěhovali do tělocvičny – podívejte se na fotky, jak odpoledne probíhalo… My přejeme našim absolventům krásné prázdniny a hodně úspěchů v dalších letech.

Vaše Smetanka

Vážení čtenáři našich stránek,

přejeme Vám krásné léto, dětem pohodové prázdniny a načerpání spousty sil do nového školního roku.

Těšíme se s Vámi všemi v září na shledání.

VAŠE SMETANKA

2013-06-25 Výlet ZÁMEK DOBŘÍŠ 7.B, 3.B

Dne 25. 6. 2013 jela třída 3. B a 7. B na školní výlet na ZÁMEK DOBŘÍŠ. Zámek byl postaven v rokokovém slohu a zaujal nás jedinečnou architekturou. V dobách minulých sloužil zámek i jako Domov spisovatelů. V roce 1998 byl zámek navrácen původním majitelům z rodu Colloredo Mannsfeld. Zámkem nás prováděla paní průvodkyně a v první části expozice jsme se seznámili s historií samotného objektu a zámeckým mobiliářem. V druhé části expozice na nás čekala místní strašidla. V závěru našeho výletu jsme navštívili místní malebnou cukrárnu. Byla to opravdu sladká tečka na konec našeho výletu.

E. Häringová, B. Sobolíková, I. Strnadová

2013-05-30,06-05 ItálieZájezd byl určen pro žáky 5. – 9. ročníků. Celkem se zúčastnilo 30 žáků a pedagogický dozor zajišťovali: Mgr. I. Černá, Mgr. L. Šimurková, Mgr. C. Křeček. Ubytováni jsme byli v hotelu Marcus a stravování v plné penzi zajištěno v hotelu Majestic.

Jednalo se o oddychový pobyt a dopolední i odpolední činnost byla zaměřena na relaxační pobyt u moře spojený s koupáním a sportovními hrami.

Jeden den byl určen pro poznávací zájezd do parku MiniItálie a návštěva přístavu Cesenatico. Žáci si odnesli spousty zážitků a suvenýrů.

Zájezd i doprava byla zajištěna cestovní kanceláří Luciano tour, které tímto patří poděkování za příjemnou a bezpečnou jízdu.

Mgr. Cyril Křeček

Žáci pátých tříd zpozorněte, máte poslední možnost podat přihlášku do studijní třídy na školní rok 2013/2014. Ti, kteří jste se ještě nepřihlásili, odevzdejte vyplněnou přihlášku do středy 12. 6. svému třídnímu učiteli.

Přijímací test pro žáky naší školy proběhne ve čtvrtek 13. 6. 2013 druhou vyučovací hodinu ve třídě 5. B.

S sebou si přineste psací a rýsovací pomůcky.

(hp, pn)

Článek najdete zde.

V úterý 4.6. 2013 bude výuka probíhat podle rozvrhu.
Rodiče dojíždějících žáků mohou z důvodu dopravního omezení zvážit omluvení. Dopravní omezení sledujte na stránkách DPP.

Prosím sledujte i webové stránky Prahy 2, kde jsou aktuální inforamce ohledně povodní.

Děti se mají v Itálii dobře, mají slunečné počasí, jsou opálené a veselé.

Škola je z důvodu povodňového ohrožení dne 3.6.2013 zcela uzavřena!!!

 

Schůzka pro budoucí prvňáčky se bude konat normálně od 16h.

Děti dojely v naprostém pořádku a pomalu se ubytovávají na místě. Počasí vypadá příznivě. Všechny zdraví expedice Itálie.

Překlad stránek

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Kvalita ovzduší

DDM P2