Verze pro tisk

Po důkladných přípravách vypukl 30. listopadu 2015 přesně ve tři odpoledne náš další dobročinný bazar. Každá třída druhého stupně se zapojila do práce. Bazar byl součástí Dne otevřených dveří – takže šesťáci napekli koláče a muffiny a chystali také teplé nápoje k tomu. Stánek měli hned proti vstupu do prvního patra, ale dobroty voněly až ven. Celý prostor pravé strany školy vyplňovaly stánky s knížkami, hračkami, hrnečky, bižuterií, hrami, vánočními přáníčky… a za pultem děti z 6. - 8. ročníků. Jen pro informaci – deváťáci nezaháleli, ti totiž prováděli školou budoucí žáčky a jejich rodiče, měli prohlídku připravenou ve vícejazyčné verzi a taky měli spoustu práce.

No – a společným úsilím se nám podařilo získat úžasnou částku 9 700 korun, což předčilo naše očekávání. Veškeré peníze pomohou dobré věci – zpříjemníme život Tomáši Langovi a jeho mamince. A protože čas rychle plyne a mnoho z vás je ještě nezná, seznamte se www.nasmetance.cz/fotogalerie/pan-tomas-lang-jeho-maminka-u-nas

A pak vám bude jasné, proč jsme se tak činili. Děkujeme rodičům, dětem a všem, kteří se na našem společném snažení podíleli a přejeme klidné advetní týdny.

-IČ A VŠICHNI-

Překlad stránek

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Kvalita ovzduší

DDM P2